Hoppa till innehåll

Aktuellt

TRÄNINGSVERKET SÖKER YOGAINSTRUKTÖR

Är du utbildad yogainstruktör och vill bli en del av Träningsverkets härliga gemenskap?

Prata med Helena alternativt hör av dig till oss via info@traningsverket.nu eller 076-317 47 34.

OMMÖBLERING I STYRKEDELEN

Nu har vi samlat alla benmaskiner i utrymmet som tidigare var ett stretchrum! Visst blev det bra!😃

personlig träning och kostrådgivning

Vill du göra en förändring i eller lära dig mer om din träning, kosthållning eller hälsa? Behöver du någon som pushar och följer upp? Vår personliga tränare Jens Lundell har nu möjlighet att ta emot nya kunder.

Som medlem hos oss har du rabatterade priser på personlig träning och kostrådgivning och många olika paket att välja mellan. 

Här kommer några ord från två medlemmar som fått hjälp av Jens genom PT-duo:

Kristina: Uthållighet i min träning har jag tack vare veckovis uppföljning av Jens. Han uppmuntrar till framgång och utvecklar programmet så det finns nya övningar att utmanas med. Min personliga motivation var att jag var på väg mot 60-årsåldern som överviktig och svag. Jag hade ingen uthållighet och blev snabbt trött. Tillsammans med Jens har vi justerat min kost och jag mår så mycket bättre. Utan min man Tim hade detta inte fungerat. Att vara två att peppa varandra, äta samma hälsosamma kost och ha Jens som visar både personligt och professionellt intresse ger resultat och träningen utmanande kul. Vi skrattar mycket och sist jag kände mig så här bra var jag i 30-40-årsåldern.

Tim: Det har varit viktigt för mig att vara stark men också utöka rörligheten i kroppen. I väntan på ny höft har det varit viktigt att träna upp styrkan och kämpa igenom övningar som kommer att hjälpa mig komma tillbaka starkare och fortare efter operationen. Vi tränar tillsammans och vi gör samma program men Jens ser till att det är anpassat till våra egna mål och förutsättningar. Vi peppar varandra i resan till ett hälsosammare liv och Jens är vår största fan!