Hoppa till innehåll

VANLIGA FRÅGOR

Hur bokar jag gruppträning?
Klicka på Boka gruppträning eller ladda ner vår app, Aneby Gymförening 2023. I appen loggar du in med ditt registrerade mobilnummer, personnummer eller e-postadress. Bokning i appen sker under rubriken Schema. Du måste ha betalt in både träningsavgift och medlemsavgift för att kunna boka. 

Hur nära inpå ett pass kan jag avboka mig? 
Du kan avboka fram till fyra timmar innan passet startar. 

Får jag ta med barn till gymmet?
Du får ta med barn till gymmet men tänk på att gymmet inte är en lekplats. Här finns tunga vikter och människor som vill träna utan barn som springer i vägen. Vi har ett utrymme med leksaker i hallen nere där barnen kan vara. På träningsytorna kan barn dels skada sig själva och dels störa övriga tränande med risk för skador. Därför ska barnen inte vara där.

Kan jag få ett kvitto till friskvårdbidraget i efterhand?
Ja, du kan själv ladda hem det genom att logga in i webbshopen. Du kan också skicka ett mail eller komma till oss under våra bemannade öppettider.

Jag vill ta med en vän, får jag det?
Du får ta med vänner men du ansvarar för att de du släpper in betalar för engångsträning. Har du vänner som ska vänta på dig behöver de också betala för engångsträning eller vänta utanför gymmet.  

Inpasseringen fungerar inte, vad ska jag göra?
Kontrollera att du har både medlemsavgift och träningsavgift. Tänk på att medlemsavgiften behöver förnyas varje år innan 1 september. Du behöver också ha Bluetooth igång på din mobil samt ha godkänt appens bluetoothinställningar och platstjänster. Fungerar det ändå inte? Skicka ett mail till oss.  

Vilka öppettider har ni?
Gymmet är öppet dygnet runt för dig som medlem. Receptionen är bemannad måndagar och torsdagar kl. 17-19. 

Var kan jag hitta mer information om passet?
På hemsidans startsida kan du skrolla ner för att hitta korta beskrivningar av passen. De står också beskrivna i appen.

Har ni studentrabatt?
Nej, vi har valt att ha låga priser från början. Endast de under 20 år eller över 65 år får rabatt hos oss. 

Har ni någon åldergräns?
Nej, men för att träna med vikter och på maskiner behöver du vara 15 år. Innan dess är du fortfarande välkommen att träna med din kroppsvikt eller på konditionsmaskinerna. Kom ihåg att alla som tränar behöver ha ett träningskort, oavsett ålder. Träning sker alltid under målsmans ansvar för ungdomar under 18 år.