Hoppa till innehåll

Bli medlem

När du köper gymkort hos oss blir du medlem i Aneby Gymförening. Som medlem accepterar du även våra medlemsvillkor.

Bli medlem

Gå in i vår webbshop och registrera dig som ny medlem. Du kan sedan köpa det träningsabonnemang som du önskar. Glöm inte att du utöver träningsavgiften också behöver ha en giltig medlemsavgift på 100:-. Medlemsavgiften förnyas årligen och är giltig 1 sep-31 aug. Önskar du personlig hjälp är du välkommen till oss på våra bemannade tider. Tiderna hittar du längst ner på sidan. 

APP

För inpassering och bokning av gruppträningspass behövs appen Aneby Gymförening 2023 som finns att ladda ner gratis i AppStore och Playbutiken. Första gången du går in i appen behöver du logga in genom att klicka på Logga in och fylla i ditt mobilnummer, personnummer eller din e-postadress. Därefter får du en femsiffrig engångskod att gå vidare med.

På startsidan i appen sköter du inpassering genom antingen knappen Lås upp dörr (Bluetooth krävs) eller Scanna en QR-kod, som sitter på ytterdörren. Under Schema kan du boka dig till gruppträningspass och Aktuellt visar bl a dina bokningar, hur länge ditt abonnemang är giltigt samt statistik.

FÖRNYA KORT

Du kan förnya din träningsabonnemang i vår webbshop, app eller besöka oss under våra bemannade öppettider.

ÅLDER

Alla är välkomna att bli medlemmar i Aneby Gymförening, oavsett ålder.  

Barn upp till 13 år är välkomna att träna tillsammans med vårdnadshavare. När man fyllt 13 år får man träna konditionsträning, delta i gruppträning (undantaget pump) samt genomföra träning med kroppsvikt eller lättare belastning såsom exempelvis gummiband på egen hand. Träning i vår styrkedel, med maskiner och fria vikter är tillåtet från och med året man fyller 15 år. Detta pga riskerna man utsätter skelettet för vid tung belastning innan det vuxit färdigt.

Barn tränar alltid under vårdnadshavares ansvar! 

Mindre barn är välkomna att följa med under medföljande vuxens ansvar. Av säkerhetsskäl, skaderisk samt respekt mot andra tränande får de inte vistas på träningsytorna. För dem har vi en barnhörna med böcker, spel, leksaker och pyssel att uppehålla sig i.

mer om oss

7A1D3F97-558B-45E2-8A0D-E51D461D14EC_1_105_c

Titta in hos oss

Vill du ser mer av gymmet? Här har vi lagt ut bilder på hur det ser ut hos oss.

926969DF-9500-4515-B803-0EF399EB4503_1_105_c

Gruppträning

Vi har ett brett utbud av gruppträning i tre olika salar. Här hittar du mer information om hur du bokar.

2CF22172-1F6B-488C-94A9-CCEE19FF48EF_1_105_c

Personlig träning

Vill du ha hjälp för att komma igång eller nå nya mål? Med personlig träning får du träningsprogram och övningar anpassade för dig.

BF6CCA9C-FE13-43EF-8E23-B437ED98FCEF_1_105_c

Om oss

Träningsverket drivs av Aneby Gymförening. Som medlem hos oss blir du också en del av föreningen. Här finns med information om styrelsen och kontakt till personal.