Hoppa till innehåll

PErsonlig träning & Kostrådgivning

Jens Lundell

Vår personliga tränare och kostrådgivare Jens Lundell har lång erfarenhet. Han har arbetat med träning sedan 2004 och är anställd på Träningsverket sedan 2020. Med personlig träning och kostrådgivning är det enklare att nå dina mål. Du får ett upplägg anpassat efter dig. Vill du veta mer? Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation. Skicka ett mail till jens@traningsverket.nu.

Personlig Träning

Se priser här.

Vill du veta mer eller boka tid, maila till jens@traningsverket.nu

Kostrådgivning

Vill du främja din hälsa och förändra dina kostvanor? Med kostrådgivning får du verktygen för en förändring som håller i längden. Oavsett om ditt mål är att bygga muskel, må bättre eller förändra din vikt så är kosten en viktig del. Med kostrådgivning får du en plan som är anpassad efter dig och din vardag. 

För mer information samt tidsbokning – maila till jens@traningsverket.nu

Kostrådgivning paket

10 gånger – träffarna är fördelade på tre månader där du i början får tätare uppföljningar. I paketet ingår recept som uppdateras var fjärde vecka. Recepten är anpassade efter dig, din vardag och dina mål. Även du som har allergier eller specialkost får detta anpassat. 

4 gånger – träffarna är fördelade på en månad. Du får en uppsättning recept anpassade efter dig, dina mål och din vardag. Även du som har allergier eller specialkost får detta anpassat. 

1 gång – en träff där du får tips om hur du kan ändra kosten för att få en hälsosammare livsstil. 

Inbody

Inbody är vågen som mäter din kroppssammansättning. Här får du ett kvitto på hur din kropp ser ut inuti. Du får bland annat veta hur mycket muskler, fett och vätska du har i kroppen. Vågen mäter även visceralt fett som är det skadliga fett du har runt organen.

Pris:
När du köper PT-paket ingår ett visst antal vägningar. Som medlem kan du väga dig för 100 kr eller köpa 6 ggr för 360 kr. Är du inte medlem i föreningen kostar det 200 kr/gång. 

mer om oss

3269C3AA-5AE8-4564-BC18-129BDEC61388_1_105_c

Gruppträning

Vi har ett brett utbud av gruppträning i tre olika salar. Vill du veta mer om vår app, hur du bokar eller bokningsregler?

E01DFDFC-8250-4B6A-8A92-C01078A2DDB2_1_105_c

Vanliga Frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.

838D1D10-1FFF-4BEA-881B-331762AFA539_1_105_c

Träning För alla

Vi vill förbättra folkhälsan i Aneby. Vi har därför låga trösklar för att alla ska känna sig välkomna, oavsett träningsbakgrund.

bruno-nascimento-149663-unsplash.jpg

Bli medlem

Så blir du medlem hos oss. Här hittar du också prislista och medlemsvillkor.